Sök namn

Cyrine

  • Antal kvinnor

    25st (23 tilltalsnamn)

Betydelse:

Cyrine ursprung är ett mycket tilldelat namn. Sedan uppkomsten av detta namn dess popularitet nådde toppen år 2010. Cyrine är ett ung fullständigt tjejnamn i expansionsfas som förväntas se sin popularitet växa under de närmaste åren.
Historik: Cyrine namnet kommer från en persisk ursprunglig Sirin, vilket betyder "nöjd" eller "lycklig."
Cyrine är en kvinna av handling. jobba ständigt, hon skulle, om hon kunde, göra allt. Ambitiös och dynamisk, kommer det alltid att göra sitt bästa för att nå sina mål. Cyrine ger intryck av att vara ständigt busig, och det är i första hand ett resultat av brist på självförtroende, rädsla för att misslyckas. Känslomässigt sårbar, tycker inte om kritiken eller moraliska lärdomar. Cyrine är också mycket sällskaplig, hon älskar att träffa nya människor, festa med mina vänner. Hon trend mot att sätta en bit mellan henne och de människor hon inte känner. En attityd som skulle kunna feltolkas, men är i själva verket det är bara ett sätt för att skydda sig. Hon diskuterar sällan hans privatliv, och vill gärna hålla hemlig. Denna enigmatiska sida ger det en viss charm.
Barnet Cyrine är en tjej som är trygg, disciplinerad och lugn. hon är mycket känsligt för sin familjemiljö, vilket i hög grad påverka sin framtid. Hon behöver känna stöd hela tiden från sin familj.

Källa: LG

Föreslå beskrivning

Antal Cyrine för varje län

  • Skåne län 10
  • Västra Götalands län 4
* Endast kommuner och län där mer än 2 namnbärare räknas.

Du kanske gillar det här?

Läs fler artiklar