Hur många heter ditt namn? Komplett statistik över alla namn i Sverige

Hur många heter...? Svenskanamn.se har en komplett lista med alla registrerade namn i Sverige. Hur många har samma namn som du?

Hur många heter "Pucko"? Det vet vi! Foto: Unsplash

Hur många heter samma sak som du? Och hur många heter roliga namn? Det vet vi på Svenskanamn.se, som har en komplett lista med alla registrerade namn i hela Sverige!

Hur många heter...?

Vill du ta reda på hur många som heter ett visst namn? Då går du bara in på Svenskanamn.se, söker vilket namn du vill, och då kommer du få se statistik på just det namnet du har sökt. Bland annat hur många som heter det, hur många som har det som tilltalsnamn och hur många kvinnor respektive män som heter det. Supersmidigt!

Ta reda på hur många som heter ett visst namn

Genom att klicka på "Sök namn" och infoga valfritt namn där kommer du få en lista över hur många som heter det namnet du sökte på. Listan uppdateras nämligen kontinuerligt, så du har färsk information om hur många som heter det namnet du sökt på!

Klicka på den namnvariant av namnet du vill ha, så kommer du in på just det namnets specifika statistik. Här har vi till exempel sökt på hur många som heter Anna:

Många heter också något udda

Hur många heter Bärs i Sverige? Eller Anus? Eller Pucko? Det kan vi enkelt ta reda på via vårt smarta verktyg:

Ja, det kan man ju också heta. Hur många heter samma sak som du? Ta enklast reda på det här >>